Generaties lang worden onze groentes al geteeld

Geworteld in het Noord Limburgse Helden met zijn unieke bolle akkers en stuifzand gronden vind je Teeuwen Telers.

Begin 1900

Aan de Baarloseweg te Helden wordt er door de overgroot ouders van Geert en Johan gestart met het telen van traditionele groenten. Tevens hadden ze ook nog wat koeien, varkens en wat akkerbouw erlangs.

1900

1950

Begin jaren 50

De opa van Geert en Johan, Graad Teeuwen is verder gegaan met het telen van augurken en asperge. Onder de naam Maatschap Teeuwen-Brummans is zijn zoon Jos, samen met zijn vrouw An, de ouders van Geert en Johan hier later mee verder gegaan en heeft veel verschillende groente geteeld o.a.: bospeen, prei en knolvenkel.

Verhuizing

Het bedrijf verhuist naar de huidige locatie aan de Hazenakkerweg te Helden en Geert treedt toe in het bedrijf.

1991

2006

Pastinaak en Rettich

Ook Johan is toegetreden en het bedrijf groeit verder en gaan ze zich meer specialiseren in het telen van pastinaak en rettich.

Uitbreidingen

Er wordt een nieuwe loods met huisvesting gebouw voor de buitenlandse werknemers gerealiseerd. Later is er ook nog een werktuigen loods aan vast gebouwd.

2010

2018

Aankoop ouderlijk bedrijf

Het ouderlijke bedrijf van de familie Teeuwen met opslagloodsen, nog in het bezit van hun oom, wordt aangekocht.

B.V. opgericht

Jos en An zijn uit de maatschap getreden, de maatschap is opgeheven en het bedrijf gaat verder onder de naam Teeuwen Telers BV. Met nog volop plannen voor de toekomst, want de volgende generatie komt er aan..

2023